انتقال سفارت انگلیس به قدس؛ ادامه سیاست‌های غلط خانم نخست‌وزیر-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین
یادداشت احمد طه الغندور، تحلیلگر فلسطینی؛

انتقال سفارت انگلیس به قدس؛ ادامه سیاست‌های غلط خانم نخست‌وزیر

تصمیم نخست‌وزیر انگلیس به انتقال سفارت لندن به قدس اشغالی نیاز مبرم به «هشدار ملوکانه» پادشاه جدید انگلیس دارد تا به لیز جوان آداب‌ورسوم دیرینه انگلستان را گوشزد کند. او که جای ملکه انگلیس به تخت پادشاهی رسیده است، باید «لیز عشق صهیونیسم» را به گوشه‌ای بکشاند و بگوید وظیفه مهم‌تری وجود دارد و آن در نظر گرفتن منافع ملی انگلیس است.
احمد طه الغندور؛ تحلیلگر فلسطینی
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۳ - ۲۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 12
کد خبر: ۱۵۴۰۵۰

لزوم توصیه ملوکانه چارلز به «لیز» عاشق صهیونیسم

 

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ به نظر می آید لیز تراس، نخست وزیر انگلیس میان وعده انتخاباتی خود مبنی بر حمایت از صهیونیست های اشغالگر و منافع ملی کشورش سردرگم بود، تا اینکه در سازمان ملل متحد به یئیر لاپید، نخست وزیر موقت رژیم صهیونیستی گفت در حال تجدیدنظر در مقر فعلی سفارت انگلیس در سرزمین های اشغالی است.


گویی او از تأثیرات این تصمیم خود در وهله نخست بر انگلیس و بعد بر منطقه بی اطلاع است و چشم خود را بر هشدارهای متعدد و پی در پی مبنی بر خودداری از این تصمیم غیرمسئولانه می بندد.


هشدارهای نخست را محمد اشتیه، نخست وزیر فلسطین و حسام زملط، سفیر فلسطین در لندن دادند و گفتند، وضعیت قانونی، مذهبی و سیاسی قدس به هیچ وجه قابل کنترل نیست و هر اقدامی در این راستا نقض آشکار قوانین بین‌المللی به شمار می رود؛ آن هم از سوی انگلیس که مسئول تاریخی بیانیه غیرقانونی و غیراخلاقی «بالفور» و بانی وضع فاجعه بار موجود برای مردم فلسطین است.

کشورهای شورای همکاری خلیج فارس به نخست وزیر انگلیس هشدار دادند مذاکرات برای امضای توافقنامه مبادلات تجاری دوجانبه در صورت تصمیم به انتقال سفارت ممکن است به خطر بیفتد


اما هشدار دوم را اتحادیه عرب اعلام و احمد ابوالغیط، دبیرکل این اتحادیه در سخنرانی خود در کنفرانس حزب محافظه کار انگلیس نسبت به اظهارات اخیر نخست وزیر انگلیس درباره انتقال سفارت این کشور به قدس اشغالی ابراز نگرانی کرد. اتحادیه عرب تأکید کرد: این اتحادیه هرگونه اقدام یکجانبه ای که نقض قوانین بین المللی، جایگاه و وضعیت تاریخی و حقوقی قدس باشد، رد می کند.


سی و یکمین اجلاس سران کشورهای عربی اول نوامبر با حضور اکثریت سران عرب در الجزیره (پایتخت حمایت ابدی از فلسطین) برگزار می شود. انتظار می رود در این اجلاس هم زمان با تشویق به برپایی تظاهرات وحدت فلسطینیان، تصمیمات مهمی گرفته شود و وحدت رویه میان کشورهای عربی شکل بگیرد که یکی از خروجی های آن هشدار به انگلیس نسبت به ارتکاب این جرم است.

 
هشدار سوم به «خانم لیز» را کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس دادند. به نوشته روزنامه گاردین، چاپ انگلیس، در بیانیه ای که به اتفاق آرا از سوی همه کشورهای عربی صادر شد، کشورهای شورای همکاری خلیج فارس به نخست وزیر انگلیس هشدار دادند مذاکرات برای امضای توافقنامه مبادلات تجاری دوجانبه (میان این شورا و انگلیس) در صورت تصمیم به انتقال سفارت ممکن است به خطر بیفتد.


اگر این هشدار رنگ واقعیت به خود بگیرد، با توجه به اهمیت توافق تجاری با کشورهای حوزه خلیج فارس برای کشورهایی که اقتصادشان دچار بحران شده است، نخست وزیر انگلیس در مخمصه قرار می گیرد. با در نظر گرفتن این موارد آیا وقت آن رسیده است اعراب تصمیمی قاطع برای «مجازات انگلیسی‌ها» بگیرند؛ آن هم به دلیل تصمیمی غیرقانونی احساسات میلیون ها مسلمان و عرب را تحت تأثیر قرار می دهد.


به همه این هشدارها باید هشدارهای داخلی انگلیس از سوی بسیاری از احزاب، نهادهای مدنی و سازمان های حقوق بشری را که به اتفاق آرا مخالفتشان را با این اشتباه نخست وزیر انگلیس اعلام کردند، افزود. سه حزب مخالف کارگر، لیبرال دموکرات و ملی‌گرای اسکاتلندی و نیز رهبر کلیسای وست مینستر و ... نسبت به پیامدهای احتمالی انتقال سفارت کشورشان در سرزمین های اشغالی به قدس قبل از هرگونه توافق میان فلسطینیان و رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی کردند.


علاوه بر این، مسلمانان، اعراب، فلسطینی ها و بسیاری از کارشناسان حقوق بین الملل درباره اقدام احتمالی نخست وزیر انگلیس هشدار دادند.

احساس می کنم این وضعیت نیاز مبرم به «توصیه ملوکانه» چارلز سوم، پادشاه جدید انگلیس دارد تا به لیز جوان حکومتداری بیاموزد و آداب و رسوم دیرینه انگلستان را در حوزه سلطنت گوشزد کند


نمی‌دانم، شاید غرور «لیز صهیونیستی» چشم او را نسبت به خطرات، نیازهای اقتصادی و ضرورت‌های بشردوستانه کشورش و دیگر نقاط اروپا که اوضاع بحرانی ناشی از جنگ در دروازه های این قاره را ازسر می گذرانند، کور کرده است. تحولاتی که می توانند ابر سیاه جنگ جهانی سوم را تولید کنند.

 


احساس می کنم این وضعیت نیاز مبرم به «هشدار ملوکانه» چارلز سوم، پادشاه جدید انگلیس دارد تا به لیز جوان آداب و رسوم دیرینه انگلستان را گوشزد کند. او که جای ملکه انگلیس به تخت پادشاهی رسیده است، باید «لیز عشق صهیونیسم» را به گوشه ای بکشاند و بگوید وظیفه مهم تری وجود دارد و آن در نظر گرفتن منافع ملی انگلیس است؛ تراس باید به قوانین بین المللی احترام بگذارد و به عقاید و احساسات دیگران توجه کند.

ارسال نظر